Recenze

Recenze vináren a obchodů s vínem

Vinotéka VE SRUBU, Říčky u Brna – recenze
07.04.2020
Martin
Když se sejdou dobří lidé, kvalitní víno a skvělé pochutiny tak, jak je tomu právě ve Vinotéce VE SRUBU, musí to všem dělat jenom dobrou náladu a radost!

Recenze a hodnocení restaurací

🥩Mikrofarma Brno: řeznictví & bistro - recenze sendvičů🥪
05.07.2020
Alžběta
Ve skvělém bistru Mikrofarma Brno mají sendviče, burgery, hot dogy, polévky, ale přichystají vám třeba i steak, který si u nich zakoupíte.
Ortica pizza Brno
05.07.2020
Martin
Již před nějakou dobou jsme objevili v Brně-Králově poli něco (🍕🍕🍕), co si prostě nemůžeme nechat jen pro sebe.
🍕První neapolská pizza v Brně – pizzerie Doe Boy Brno – recenze
07.01.2020
Alžběta
Neapolská pizza se v roce 2017 dostala na seznam světového dědictví UNESCO. A v roce 2019 dorazila i k nám do Brna. Wohou!
Ngon - vietnamská restaurace - recenze
16.12.2019
Martin
Vietnamských restaurací v Brně přibývá - a to je moc dobře. Na Palackého třídě 192 můžete nyní ochutnat vietnamskou kuchyni. Je tu nový podnik jménem Ngon a zde je naše recenze.
🍲 Phở Việt (Pho Viet) – vietnamská restaurace Brno – recenze
03.11.2019
Alžběta
Jedním slovem skvělé. Skromně zařízená vietnamská restaurace v brněnské části Královo Pole nám vždy vyloudí úsměv na rtech.
🌮 Mexická restaurace Bastardo – kousek Mexika v centru Brna – recenze
03.11.2019
Alžběta
Kdo už je přejezený vietnamských a thajských jídel (ale potřebuje k životu dávku koriandru), bude z bistra Bastardo stejně nadšený jako my.
🍟 FÆNCY FRIES Brno - hranolky, jak mají být (recenze)
07.10.2019
Martin
Brněnská pobočka FÆNCY FRIES nabízí výborné, čerstvé hranolky. Určitě je ochutnejte také. Leckterá restaurace může tyto hranolky jen tiše závidět. A ty omáčky... mňam!
🐔 KFC Brno-Bystrc - recenze
30.07.2019
Martin
V Bystrci přibyla další restaurace - fastfood KFC. I když mám KFC relativně rád, v bystrcké pobočce bohužel není o co stát ✘. Snad je to jen do začátku, neboť Twister, který jsem si dal, nebyl vůbec dobrý. Příprava trvala dlouho a není si ani kam sednout.
Archontiko: řecká restaurace na Korfu s nejlepším steakem široko daleko
21.05.2019
Martin
Takový steak, jaký umí v restauraci Archontiko, si jen tak někde nedáte. Dělají to tady poctivě a je to znát. Pojedete-li na řecký ostrov Korfu na dovolenou, určitě se zde zastavte!
Food Truck: Map's Food Brno-Bystrc - recenze
18.03.2019
Martin
Vydáte-li se na brněnskou přehradu, hned nahoře po pravé straně (ještě před sestupem k přístavišti) máte možnost ochutnat něco fakt dobrého. Je zde bezvadný food truck Map's food, který se specializuje na burgery a pizzu.

Recenze: Kavárny a pražírny

🥞Kam na snídani v Brně – kavárna Snídaňoffka
12.01.2020
Alžběta
V Brně - Králově Poli otevřeli nový podnik zaměřený na snídaně s příznačným názvem Snídaňoffka. Stojí to za to? A jaká je nabídka?
Kafe & Kobliha, Brno - recenze
24.02.2019
Martin
Donuty jsou v Brně už téměř na každém rohu, ale dát nový rozměr klasickým koblihám zatím napadlo lidi jen tady. V podniku Kafe & Kobliha si na koblihách opravdu dávají záležet a je to znát. Jsou skvělé!
Kavárna s pražírnou KOLONIAL, Jindřichův Hradec - recenze
23.07.2018
Alžběta
Nenápadná, ale fajnová kavárna i s pražírnou KOLONIAL se nachází v jedné z uliček nedaleko centra Jindřichova Hradce.

Recenze produktů a služeb

Recenze: vysokotlaký čistič (vapka) RIWALL PRO REPW 150
20.06.2020
Martin
Vysokotlaký čistič RIWALL PRO REPW 150 funguje přesně tak, jak má, tj. krásně vysokým tlakem vody vyčistí vše, na co jej namíříte. Naši zašlou dlažbu na zahradě zvládl na jedničku.
💀Black Insomnia Coffee – recenze nejsilnější kávy na světě
04.06.2020
Alžběta
Dostali jsme možnost vyzkoušet kávu s nejvyšším obsahem kofeinu, která je na trhu k sehnání. Protože na nás už káva jako povzbuzovač příliš nefunguje, byli jsme tentokrát opravdu zvědaví na výsledek.
🥐 Vyzkoušeli jsme Rohlík Bistro: Stálo to za to?
15.05.2020
Alžběta
Rozvozce nákupů a zachránce prázdých ledniček a žaludků Rohlík.cz se rozhodl v době koronavirové pomoci podnikům, které musely omezit provoz, po svém. Vznikla služba Rohlík.cz Bistro. Naštěstí se to týká i Brna a tak jsme mohli tuhle službu vyzkoušet i my. A jak ji hodnotíme?
Recenze Wi-Fi zesilovače TP-LINK TL-WA850RE: Funguje to?
08.03.2020
Martin
Poslední dobou řešíme neustálé problémy se signálem Wi-Fi. Proto jsme se rozhodli vyzkoušet, zda by nám nepomohl Wi-Fi extender od TP-Linku - rozšiřovač/posilovač signálu Wi-Fi. A tady je naše recenze!

Recenze hotelů

Hotel Delfinia****, Korfu - recenze
26.06.2019
Alžběta
Rok se s rokem sešel a spousta lidí si vybírá dovolenou. My vám přinášíme tip na skvělé ubytování na řeckém ostrově Korfu, ve kterém jsme strávili skoro dva týdny v srpnu roku 2018.
Penzion Čížků u Třeboně - recenze
31.07.2018
Alžběta
Rodinný penzion kousek od Třeboně, ve kterém vám nebude nic chybět.
Hotel Franz, Rejvíz - recenze
18.07.2018
Alžběta
Do hotelu Franz v horské osadě Rejvíz jsme se vypravili na prodloužený víkend.
Hotel Odyssey Lefkada
20.06.2018
Alžběta
Podrobná recenze útulného hotelu Odyssey na slunné Lefkadě, kde jsme strávili dovolenou v létě roku 2017.

Kosmetika

Maria Nila Colour Refresh barvicí maska - recenze
30.04.2019
Alžběta
Pokud sledujete kosmetická videa na YouTube, barvicí masky Maria Nila vás jistě neminuly. Většina českých blogerek je z nich nadšená a jediný, kdo z nich nadšený není, jsem já a zahraniční blogerky. Proč, čtěte níže :)
Želé maska na obličej Lush Bunny Moon - recenze
31.10.2018
Alžběta
Kosmetická firma Lush na současný trend želé a slizů zareagovala po svém. Po želé sprchových gelech si tak můžete vyzkoušet i želé v podobě masky na obličej. A jaké to je?
Přírodní šampony Klorane
19.06.2018
Alžběta
Máte citlivou a svědící pokožku hlavy? Tak čtěte dál, tohle by vám mohlo pomoct :)
Samoopalovací koncentrát Sundance na obličej a dekolt
04.06.2018
Alžběta
Lehká samoopalovací péče s intenzitou dle vašich preferencí? Must-have tohoto léta!

Alkohol

Cider Magnetic Apple - recenze
01.08.2018
Martin
Cider, který se dobře pije a není přeslazený. Je 100% český a hned v několika variantách.
American Pale Ale od létajícího pivovaru Pivečka
10.06.2018
Martin
Jemné a přitom příjemně hořké svrchně kvašené speciální pivo.
Znovín Sauvignon Green 2016
08.06.2018
Martin
Víno s přívlastkem pozdní sběr - suché
Jasminum Officinale - American India Pale Ale
07.06.2018
Martin
IPA s jasmínovým květem. Výborné světlé speciální pivo, nefiltrované, svrchně kvašené z létajícího pivovaru Pivečka.

Akce a události

Slavnosti mandloní a vína v Hustopečích - recenze
11.04.2019
Martin
Navštívili jsme každoroční Slavnosti mandloní a vína v Hustopečích. Upřímně, nečekali jsme tak přelidněnou akci. O tuto událost je opravdu enormní zájem, doporučujeme tedy přijet co nejdříve po zahájení (ne jak my - až po poledni).
Film Toman - recenze
03.10.2018
Alžběta
Brněnské kino Scala se pro rok 2018 stalo hostitelem velmi záslužné činnosti, a sice projektu Dějiny na 8. Jde o vzpomínkový cyklus filmů zaměřených na významné osmičkové události našich dějin. Organizátor projektu, Ústav filmu a audiovizuální kultury FF MU, zařadil jako první snímek podzimní části projektu nový film Ondřeje Trojana - Toman. Exkluzivní předpremiéra spolu se slíbenou delegací a debatou - tam jsme nemohli chybět. A jak se nám to líbilo?
Výstava Cosmos Discovery, BVV - recenze
19.09.2018
Alžběta
Od května do srpna 2018 měla na brněnském výstavišti zastávku kosmonautická výstava Cosmos Discovery. A jaké to tam bylo?
Tajemství hradního sklepení - Hororová výstava na hradě Veveří
27.08.2018
Martin
Pokud jste někdy uvažovali nad tím, že by váš obraz nějak záhadně mohl ožít, na této výstavě byly živé všechny „malby“. Super nápad následovaný spoustou strašidelných rekvizit.

Kam na výlet: Tipy na výlety a zajímavá místa

Tip na výlet: Jurkovičova rozhledna, Rožnov pod Radhoštěm
24.02.2020
Martin
Jurkovičova rozhledna je nádherná! Auto nechte dole na parkovišti (u skanzenu) a pojďte sem nahoru. Nahoru na malý kopeček nad skanzenem v Rožnově pod Radhoštěm. Jurkovičova rozhledna určitě stojí za to, vyjít těch pár kroků a zažít krásný výhled do okolní krajiny.
Tip na výlet: rozhledna Chvalovka, Brno-Bystrc
22.02.2020
Martin
V Brně-Bystrci najdete tuto dřevěnou rozhledničku kousek od části, která se jmenuje Kamechy. Po hlavní silnici nebudete však na Kamechy odbočovat a v zatáčce směrem na Žebětín můžete i zaparkovat.
Tip na výlet: rozhledna Žernovník
21.02.2020
Martin
Rozhledna Žernovník se nachází kousek za Brnem, mezi Blanskem a Boskovicemi.
Pantokrator - výlet na nejvyšší horu ostrova Korfu (Řecko)
10.05.2019
Martin
Na dovolené na řeckém ostrově Korfu jsme zavítali i na nejvyšší horu - Pantokrator. Vede sem klikatá cesta plná serpentýn a autem se dá dostat až úplně nahoru. Doporučuji však jen otrlejším řidičům, protože se jedná o jednu z těch stezek, kde je velký sráz a snadno se zde dá zlámat vaz ;)

Newsletter s podrobnými recenzemi

V našem e-mailovém občasníku Vám pošleme pouze vybranou inspiraci toho nejlepšího, a tak budete o všem vědět jako první!

Mějte přehled o tom, co je dobré a na co si naopak dávat pozor ;)
Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů, a to i pro marketingové účely.