Podrobné recenze – Máme rádi dobré věci (a upozorňujeme na ty špatné)

Hotely

Restaurace
a bary

Kavárny
a pražírny

Produkty
a služby

Kosmetika

Alkohol

Akce
a události

Zajímavá místa

Recenze a hodnocení restaurací

KFC Brno-Bystrc - recenze
30.07.2019
Martin
V Bystrci přibyla další restaurace - fastfood KFC. I když mám KFC relativně rád, v bystrcké pobočce bohužel není o co stát ✘. Snad je to jen do začátku, neboť Twister, který jsem si dal, nebyl vůbec dobrý. Příprava trvala dlouho a není si ani kam sednout.

Recenze: Kavárny a pražírny

Kafe & Kobliha, Brno - recenze
24.02.2019
Martin
Donuty jsou v Brně už téměř na každém rohu, ale dát nový rozměr klasickým koblihám zatím napadlo lidi jen tady. V podniku Kafe & Kobliha si na koblihách opravdu dávají záležet a je to znát. Jsou skvělé!

Kosmetika

Maria Nila Colour Refresh barvicí maska - recenze
30.04.2019
Alžběta
Pokud sledujete kosmetická videa na YouTube, barvicí masky Maria Nila vás jistě neminuly. Většina českých blogerek je z nich nadšená a jediný, kdo z nich nadšený není, jsem já a zahraniční blogerky. Proč, čtěte níže :)

Akce a události

Slavnosti mandloní a vína v Hustopečích - recenze
11.04.2019
Martin
Navštívili jsme každoroční Slavnosti mandloní a vína v Hustopečích. Upřímně, nečekali jsme tak přelidněnou akci. O tuto událost je opravdu enormní zájem, doporučujeme tedy přijet co nejdříve po zahájení (ne jak my - až po poledni).

Recenze produktů a služeb

Recenze: robotický vysavač Xiaomi Mi Robot Vacuum
05.08.2019
Martin
Robotický vysavač Xiaomi Mi Robot Vacuum máme již déle než půl roku a je skvělý. Za pár korun si koupíte přístroj, díky kterému již takřka nikdy nebudete ručně vysávat. Přečtěte si naši podrobnou recenzi vysavače Xiaomi Mi Robot Vacuum a zjistěte, čím je tak super!

Zajímavá místa

Pantokrator - výlet na nejvyšší horu ostrova Korfu (Řecko)
10.05.2019
Martin
Na dovolené na řeckém ostrově Korfu jsme zavítali i na nejvyšší horu - Pantokrator. Vede sem klikatá cesta plná serpentýn a autem se dá dostat až úplně nahoru. Doporučuji však jen otrlejším řidičům, protože se jedná o jednu z těch stezek, kde je velký sráz a snadno se zde dá zlámat vaz ;)

Alkohol

Cider Magnetic Apple - recenze
01.08.2018
Martin
Cider, který se dobře pije a není přeslazený. Je 100% český a hned v několika variantách.

Recenze hotelů

Hotel Delfinia****, Korfu - recenze
26.06.2019
Alžběta
Rok se s rokem sešel a spousta lidí si vybírá dovolenou. My vám přinášíme tip na skvělé ubytování na řeckém ostrově Korfu, ve kterém jsme strávili skoro dva týdny v srpnu roku 2018.

 

Kategorie recenzí

Recenze a hodnocení restaurací

KFC Brno-Bystrc - recenze
30.07.2019
Martin
V Bystrci přibyla další restaurace - fastfood KFC. I když mám KFC relativně rád, v bystrcké pobočce bohužel není o co stát ✘. Snad je to jen do začátku, neboť Twister, který jsem si dal, nebyl vůbec dobrý. Příprava trvala dlouho a není si ani kam sednout.
Archontiko: řecká restaurace na Korfu s nejlepším steakem široko daleko
21.05.2019
Martin
Takový steak, jaký umí v restauraci Archontiko, si jen tak někde nedáte. Dělají to tady poctivě a je to znát. Pojedete-li na řecký ostrov Korfu na dovolenou, určitě se zde zastavte!
Food Truck: Map's Food Brno-Bystrc - recenze
18.03.2019
Martin
Vydáte-li se na brněnskou přehradu, hned nahoře po pravé straně (ještě před sestupem k přístavišti) máte možnost ochutnat něco fakt dobrého. Je zde bezvadný food truck Map's food, který se specializuje na burgery a pizzu.
Restaurace Mitrovský Angus - recenze
30.01.2019
Alžběta
Příběh o tom, že i když máte k dispozici parádní prostor a prvotřídní suroviny, nemusí to ještě nutně znamenat pěkný gastronomický zážitek.

Recenze hotelů

Hotel Delfinia****, Korfu - recenze
26.06.2019
Alžběta
Rok se s rokem sešel a spousta lidí si vybírá dovolenou. My vám přinášíme tip na skvělé ubytování na řeckém ostrově Korfu, ve kterém jsme strávili skoro dva týdny v srpnu roku 2018.
Penzion Čížků u Třeboně - recenze
31.07.2018
Alžběta
Rodinný penzion kousek od Třeboně, ve kterém vám nebude nic chybět.
Hotel Franz, Rejvíz - recenze
18.07.2018
Alžběta
Do hotelu Franz v horské osadě Rejvíz jsme se vypravili na prodloužený víkend.
Hotel Odyssey Lefkada
20.06.2018
Alžběta
Podrobná recenze útulného hotelu Odyssey na slunné Lefkadě, kde jsme strávili dovolenou v létě roku 2017.

Recenze: Kavárny a pražírny

Kafe & Kobliha, Brno - recenze
24.02.2019
Martin
Donuty jsou v Brně už téměř na každém rohu, ale dát nový rozměr klasickým koblihám zatím napadlo lidi jen tady. V podniku Kafe & Kobliha si na koblihách opravdu dávají záležet a je to znát. Jsou skvělé!
Kavárna s pražírnou KOLONIAL, Jindřichův Hradec - recenze
23.07.2018
Alžběta
Nenápadná, ale fajnová kavárna i s pražírnou KOLONIAL se nachází v jedné z uliček nedaleko centra Jindřichova Hradce.

Recenze produktů a služeb

Recenze: robotický vysavač Xiaomi Mi Robot Vacuum
05.08.2019
Martin
Robotický vysavač Xiaomi Mi Robot Vacuum máme již déle než půl roku a je skvělý. Za pár korun si koupíte přístroj, díky kterému již takřka nikdy nebudete ručně vysávat. Přečtěte si naši podrobnou recenzi vysavače Xiaomi Mi Robot Vacuum a zjistěte, čím je tak super!
Podrobná recenze Philips OneBlade
13.07.2019
Martin
Tentokrát jsem si pod drobnohled vzal holicí strojek Philips OneBlade. Jakým způsobem zastřihuje, upravuje a holí? To se všechno dozvíte v této recenzi.
Recenze mobilní klimatizace Sinclair AMC-14AN1 a poznatky o přenosných klimatizacích obecně
23.04.2019
Martin
Obsahem této recenze je vše, co potřebujete vědět o mobilní/přenosné klimatizaci Sinclair AMC-14AN1. Dozvíte se toho však o mobilních klimatizacích obecně mnohem více, protože toto NEní článek, který vznikl pouhým sesbíráním (neověřených) informací na internetu. Opravdu jsem mobilní klimatizaci v mém bytě otestoval a závěr testu vás možná překvapí.
Recenze: ochlazovač vzduchu Sencor SFN 9011SL
16.04.2019
Martin
Zajímá vás, zda ochlazovač vzduchu Sencor SFN 9011SL skutečně dokáže ochladit vzduch ve vašem bytě/domě? V naší recenzi najdete všechny informace, které o tomto ochlazovači vzduchu/ventilátoru potřebujete vědět.

Kosmetika

Maria Nila Colour Refresh barvicí maska - recenze
30.04.2019
Alžběta
Pokud sledujete kosmetická videa na YouTube, barvicí masky Maria Nila vás jistě neminuly. Většina českých blogerek je z nich nadšená a jediný, kdo z nich nadšený není, jsem já a zahraniční blogerky. Proč, čtěte níže :)
Želé maska na obličej Lush Bunny Moon - recenze
31.10.2018
Alžběta
Kosmetická firma Lush na současný trend želé a slizů zareagovala po svém. Po želé sprchových gelech si tak můžete vyzkoušet i želé v podobě masky na obličej. A jaké to je?
Přírodní šampony Klorane
19.06.2018
Alžběta
Máte citlivou a svědící pokožku hlavy? Tak čtěte dál, tohle by vám mohlo pomoct :)
Samoopalovací koncentrát Sundance na obličej a dekolt
04.06.2018
Alžběta
Lehká samoopalovací péče s intenzitou dle vašich preferencí? Must-have tohoto léta!

Alkohol

Cider Magnetic Apple - recenze
01.08.2018
Martin
Cider, který se dobře pije a není přeslazený. Je 100% český a hned v několika variantách.
American Pale Ale od létajícího pivovaru Pivečka
10.06.2018
Martin
Jemné a přitom příjemně hořké svrchně kvašené speciální pivo.
Znovín Sauvignon Green 2016
08.06.2018
Martin
Víno s přívlastkem pozdní sběr - suché
Jasminum Officinale - American India Pale Ale
07.06.2018
Martin
IPA s jasmínovým květem. Výborné světlé speciální pivo, nefiltrované, svrchně kvašené z létajícího pivovaru Pivečka.

Akce a události

Slavnosti mandloní a vína v Hustopečích - recenze
11.04.2019
Martin
Navštívili jsme každoroční Slavnosti mandloní a vína v Hustopečích. Upřímně, nečekali jsme tak přelidněnou akci. O tuto událost je opravdu enormní zájem, doporučujeme tedy přijet co nejdříve po zahájení (ne jak my - až po poledni).
Film Toman - recenze
03.10.2018
Alžběta
Brněnské kino Scala se pro rok 2018 stalo hostitelem velmi záslužné činnosti, a sice projektu Dějiny na 8. Jde o vzpomínkový cyklus filmů zaměřených na významné osmičkové události našich dějin. Organizátor projektu, Ústav filmu a audiovizuální kultury FF MU, zařadil jako první snímek podzimní části projektu nový film Ondřeje Trojana - Toman. Exkluzivní předpremiéra spolu se slíbenou delegací a debatou - tam jsme nemohli chybět. A jak se nám to líbilo?
Výstava Cosmos Discovery, BVV - recenze
19.09.2018
Alžběta
Od května do srpna 2018 měla na brněnském výstavišti zastávku kosmonautická výstava Cosmos Discovery. A jaké to tam bylo?
Tajemství hradního sklepení - Hororová výstava na hradě Veveří
27.08.2018
Martin
Pokud jste někdy uvažovali nad tím, že by váš obraz nějak záhadně mohl ožít, na této výstavě byly živé všechny „malby“. Super nápad následovaný spoustou strašidelných rekvizit.

Zajímavá místa

Pantokrator - výlet na nejvyšší horu ostrova Korfu (Řecko)
10.05.2019
Martin
Na dovolené na řeckém ostrově Korfu jsme zavítali i na nejvyšší horu - Pantokrator. Vede sem klikatá cesta plná serpentýn a autem se dá dostat až úplně nahoru. Doporučuji však jen otrlejším řidičům, protože se jedná o jednu z těch stezek, kde je velký sráz a snadno se zde dá zlámat vaz ;)
Největší jachta světa Sailing Yacht „A“ patří Andreji Melničenkovi
20.01.2019
Martin
Za cca 300 milionů Euro (7,6 miliardy Kč) se podařilo ruskému miliardáři Andreji Melničenkovi koupit něco opravdu monumentálního. Jedná se o největší superjachtu na světě. Toto, když uvidíte naživo, tak na to jen tak nezapomenete.
Achillion, Korfu (Řecko) - Letní sídlo císařovny Sissi
17.01.2019
Martin
Navštívili jsme letohrádek císařovny Alžběty Bavorské (Sissi), který se nachází na ostrově Korfu v Řecku. Tohle místo při návštěvě Korfu určitě nesmíte vynechat!
Letní koupaliště Therme Laa, Laa an der Thaya - recenze
26.07.2018
Alžběta
V Brně nám sice zrekonstruovali koupaliště Riviéra, ale pokud máte rádi klid, zkuste se raději podívat kousek za hranice do termálů v Laa.

 

Newsletter s podrobnými recenzemi

V našem e-mailovém občasníku Vám pošleme pouze vybranou inspiraci toho nejlepšího, a tak budete o všem vědět jako první!

Mějte přehled o tom, co je dobré a na co si naopak dávat pozor ;)
Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů, a to i pro marketingové účely.