Recenze a hodnocení restaurací

V této kategorii recenzí naleznete recenze a hodnocení restaurací, které jsme navštívili. Naše recenze restaurací pojednávají vždy o dané restauraci co nejvíce upřímně to jen jde.

Recenze a hodnocení restaurací jsou zasloužené nikoli zaplacené

Nelze si u nás zaplatit „pozitivní“ recenzi nebo hodnocení. Píšeme naše dojmy tak, jak se nám zdá každá z restaurací dobrá. Někdy dopadne recenze restaurace fakt dobře, někdy je výsledek recenze spíše průměr. No a někdy (naštěstí vzácně) se stane, že nejsme s restaurací spokojeni. Jelikož jsme navštívili jiš stovky restaurací, tak máme (snad už dostačující ;) přehled, kam se česká (i světová) gastronomie ubírá. Poznáme jednoduše, co je super a co je naopak gastrosebevražda. V naší recenzi se tedy snažíme vždy zmínit i nápady, jak dojem restaurace případně ještě zlepšit, čím doplnit nabídku a čím jídlo umocnit. Zkrátka nechceme jen chválit a hejtovat, ale i v našich recenzích poskytnout dobré rady jak pro ty, co se chtějí dobře najíst, tak pro ty, kterým restaurace patří - mohou načerpat z našich dojmů inspiraci a nápady.

Načerpejte inspiraci z našich recenzí restaurací

Na našem blogu můžete najít recenze restaurací různých typů a konceptů. Každá recenze restaurace si klade za cíl obohatit naše čtenáře novými poznatky. V recenzích se dočtete, co nás v dané restauraci nebo baru bavilo nebo naopak zklamalo. Takže buď si objednáte to dobré, nebo se toho horšího prostě díky nám vyvarujete. Chceme, aby vám naše recenze restaurací byly co nejvíce k užitku!

Posílejte tipy na restaurace, kde se vám líbilo

Pokud máte oblíbenou restauraci a chcete, abychom o tom napsali, tak nám dejte jednoduše tip (napište nám) a bude-li to v našem dosahu, tak se tam stavíme, nebo si domluvíme s daným podnikem spolupráci a napíšeme recenzi, ať se o místní kvalitě dozví i ostatní - naši čtenáři.

Naše recenze a hodnocení restaurací:

🍲 Phở Việt (Pho Viet) – vietnamská restaurace Brno – recenze
03.11.2019
Alžběta
Jedním slovem skvělé. Skromně zařízená vietnamská restaurace v brněnské části Královo Pole nám vždy vyloudí úsměv na rtech.
🌮 Mexická restaurace Bastardo – kousek Mexika v centru Brna – recenze
03.11.2019
Alžběta
Kdo už je přejezený vietnamských a thajských jídel (ale potřebuje k životu dávku koriandru), bude z bistra Bastardo stejně nadšený jako my.
🍟 FÆNCY FRIES Brno - hranolky, jak mají být (recenze)
07.10.2019
Martin
Brněnská pobočka FÆNCY FRIES nabízí výborné, čerstvé hranolky. Určitě je ochutnejte také. Leckterá restaurace může tyto hranolky jen tiše závidět. A ty omáčky... mňam!
🐔 KFC Brno-Bystrc - recenze
30.07.2019
Martin
V Bystrci přibyla další restaurace - fastfood KFC. I když mám KFC relativně rád, v bystrcké pobočce bohužel není o co stát ✘. Snad je to jen do začátku, neboť Twister, který jsem si dal, nebyl vůbec dobrý. Příprava trvala dlouho a není si ani kam sednout.
Archontiko: řecká restaurace na Korfu s nejlepším steakem široko daleko
21.05.2019
Martin
Takový steak, jaký umí v restauraci Archontiko, si jen tak někde nedáte. Dělají to tady poctivě a je to znát. Pojedete-li na řecký ostrov Korfu na dovolenou, určitě se zde zastavte!
Food Truck: Map's Food Brno-Bystrc - recenze
18.03.2019
Martin
Vydáte-li se na brněnskou přehradu, hned nahoře po pravé straně (ještě před sestupem k přístavišti) máte možnost ochutnat něco fakt dobrého. Je zde bezvadný food truck Map's food, který se specializuje na burgery a pizzu.
Restaurace Mitrovský Angus - recenze
30.01.2019
Alžběta
Příběh o tom, že i když máte k dispozici parádní prostor a prvotřídní suroviny, nemusí to ještě nutně znamenat pěkný gastronomický zážitek.
🍳 Eggo Food Truck Brno - recenze
02.01.2019
Alžběta
Nový rok se má začínat dobrými věcmi. My jej začneme recenzí na parádní food truck s poněkud speciálním zaměřením :)
Restaurant & bistro Don Papa Brno Bystrc - recenze
14.11.2018
Alžběta
Kam na jídlo v Bystrci? Mezi novými domy a byty nad přehradou otevřeli pěknou a útulnou restauraci Don Papa. Jestli si potrpíte na skvělé steaky, čtěte dále!
Pivnice a kavárna U Tomana Brno - recenze
11.11.2018
Alžběta
Dům u Tomana (nebo taky Zažij Brno u Tomana nebo prostě U Tomana) je nově otevřený podnik na Náměstí Svobody. Původně šlo o cukrárnu Emanuela Tomana, který v první polovině dvacátého století hostil fajnovými zákusky prvorepublikové celebrity. A právě zákusek, který jsme U Tomana jedli, byl jedním z nejlepších, ale nepředbíhejme…
Botanic Bar & Bistro - recenze
08.10.2018
Alžběta
Podnik Botanic je nedávno otevřeným příjemným místem se spoustou květin na brněnské ulici Botanická.
Vietnamská restaurace Zô! - recenze
18.09.2018
Alžběta
Původně jsme sice měli namířeno jinam, ale nakonec jsme zakempili ve vietnamské Zô! restauraci. A jak nám chutnalo?
Pivovarská restaurace Starobrno - recenze
03.09.2018
Alžběta
Ke konci prázdnin se mi naskytla příležitost otestovat denní menu v restauraci starobrněnského pivovaru. A jak to dopadlo?
Restaurace Udírna, Jindřichův Hradec - recenze
27.07.2018
Alžběta
Do jindřichohradecké restaurace Udírna si zajděte na dobrý kus masa. Zvažte ale rezervaci, bývá tu dost narváno :)
Hotel Bílý koníček
20.07.2018
Alžběta
Hotel Bílý koníček je dominantou třeboňského náměstí a tak jsme se v pozdních hodinách vydali vyzkoušet, zda si provozovatelé vzali k srdci rady Zdeňka Pohlreicha z pořadu Ano šéfe.
Ekofarma Orlí vrch, Rejvíz - recenze
19.07.2018
Alžběta
Ekofarma Orlí vrch nás nalákala především produkcí vlastních potravin. A protože co je domácí (a hlavně eko, raw, bezlepek, fair trade, vegan, bio, no však to znáte), je dneska in, vyrazili jsme do ní hned dvakrát :)
Restaurace YVY, Brno - recenze
09.07.2018
Martin
Restauraci YVY najdete v Králově Poli v Brně. Je skrytá v uličce pod Palackého třídou.
Restaurace Šupina a Šupinka Třeboň - recenze
04.07.2018
Alžběta
Rybí restaurace Šupina a Šupinka má být tím nejlepším, co lze v Třeboni navštívit. My si tedy návštěvu naplánovali jako zlatý hřeb našeho výletu. Ale stálo to opravdu za to?
Výrobna sýrů s restaurací Käsemacherwelt - recenze
02.07.2018
Alžběta
Jen kousek od hranic s našimi jižními sousedy se nachází oblíbený výletní cíl Dolních Rakousů - výrobna sýrů Käsemacher s obchodem a restaurací.
Řecká restaurace Athena - recenze
25.06.2018
Alžběta
Na restauraci Athena jsme narazili na řeckém dni na hradě Veveří. Protože nám jídlo z jejich stánku moc chutnalo, vyrazili jsme omrknout jejich základnu vedle brněnských Lužánek.
Restaurace Charlie's Mill, Brno - recenze
22.06.2018
Martin
Chodil jsem okolo a kladl jsem si otázku. Co tak asi může přijít po Nebeském mlýnu a po Molínu? Je tu další pokus na stejném místě jménem Charlie's Mill a jsem mile překvapen.
Restaurace Fit Foodie, Zlín - recenze
09.06.2018
Alžběta
Ve zlínském Fit Foodie nedaleko centra baťovské metropole předvádí tak chutnou a lehkou gastronomii, že se za ní vyplatí zajet - třeba i z Brna.

Newsletter s podrobnými recenzemi

V našem e-mailovém občasníku Vám pošleme pouze vybranou inspiraci toho nejlepšího, a tak budete o všem vědět jako první!

Mějte přehled o tom, co je dobré a na co si naopak dávat pozor ;)
Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů, a to i pro marketingové účely.