Recenze produktů a služeb

Chuť Moravy: recenze delikates podle dávno zapomenutých receptů📜
30.11.2019
Martin
Proč je dobré mít doma vždy po ruce pár pochutin/delikates od Chuti Moravy? A proč byste dobrůtky od Chuti Moravy měli ochutnat také? Vše se dozvíte v této recenzi.
❤ MANA: recenze drinku, který nahradí jídlo, když nemáte času nazbyt
08.10.2019
Martin
V této recenzi se dozvíte moje poznatky o MANA drinku, které jsem nabyl po dlouhodobé konzumaci této plnohodnotné náhražky jídla.
🤖 Recenze: robotický vysavač Xiaomi Mi Robot Vacuum
05.08.2019
Martin
Robotický vysavač Xiaomi Mi Robot Vacuum máme již déle než půl roku a je skvělý. Za pár korun si koupíte přístroj, díky kterému již takřka nikdy nebudete ručně vysávat. Přečtěte si naši podrobnou recenzi vysavače Xiaomi Mi Robot Vacuum a zjistěte, čím je tak super!
Podrobná recenze Philips OneBlade
13.07.2019
Martin
Tentokrát jsem si pod drobnohled vzal holicí strojek Philips OneBlade. Jakým způsobem zastřihuje, upravuje a holí? To se všechno dozvíte v této recenzi.
Recenze mobilní klimatizace Sinclair AMC-14AN1 a poznatky o přenosných klimatizacích obecně
23.04.2019
Martin
Obsahem této recenze je vše, co potřebujete vědět o mobilní/přenosné klimatizaci Sinclair AMC-14AN1. Dozvíte se toho však o mobilních klimatizacích obecně mnohem více, protože toto NEní článek, který vznikl pouhým sesbíráním (neověřených) informací na internetu. Opravdu jsem mobilní klimatizaci v mém bytě otestoval a závěr testu vás možná překvapí.
Recenze: ochlazovač vzduchu Sencor SFN 9011SL
16.04.2019
Martin
Zajímá vás, zda ochlazovač vzduchu Sencor SFN 9011SL skutečně dokáže ochladit vzduch ve vašem bytě/domě? V naší recenzi najdete všechny informace, které o tomto ochlazovači vzduchu/ventilátoru potřebujete vědět.
DJI Osmo Mobile 2 recenze (2019)
16.02.2019
Martin
V této recenzi se dozvíte vše, co potřebujete vědět o stabilizátoru/gimbalu DJI Osmo Mobile 2, včetně video ukázek, které jsme pořídili pomocí tohoto zařízení. Také se dočtete o možných problémech v kombinaci s iPhonem X.
Recenze kadeřnického salonu O la la, Brno-Žebětín
12.02.2019
Martin
V této recenzi se dozvíte, že i mimo centrum Brna můžete narazit na prima kadeřnictví. V salonu O la la v Brně-Žebětíně narazíte na samé šikovné a pečlivé kadeřnice. Více ve videu ;)
Mandlové máslo s kokosem, medem a bílou čokoládou - recenze
03.07.2018
Alžběta
Arašídové máslo zná každý, ale ochutnali jste už máslo z mandlí?
Nové nealko radlery okurka & bezový květ
26.06.2018
Alžběta
Radler je míchaný nápoj z limonády a piva. A jak se dělá radler v Česku? Skoro jako všechno - trochu jinak :)
Sítě do oken proti hmyzu na míru
21.06.2018
Martin
Jak zabránit hmyzu, aby vám nelétal všude po bytě, když si jenom na chvilinku otevřete doma okno? Jednoznačně pomocí sítí proti hmyzu. Zajistí proudění vzduchu jako při otevřeném okně a zároveň nebudete sežráni.
Fotoobraz Saal Digital
18.06.2018
Alžběta
Kvalitní, rychle doručené a za výhodnou cenu, takové jsou německé fotoprodukty od firmy Saal Digital.
Richardova limonáda bez konzervantů, barviv a sladidel
17.06.2018
Martin
Osvěžující ovocné bylinné limonády, které jsou ručně vyráběné v Kuřimi u Brna.
Bezkouřový gril na dřevěné uhlí Hornbach - recenze
09.06.2018
Martin
Dopřejte si grilování na balkoně nebo v parku BEZ KOUŘE!

Newsletter s podrobnými recenzemi

V našem e-mailovém občasníku Vám pošleme pouze vybranou inspiraci toho nejlepšího, a tak budete o všem vědět jako první!

Mějte přehled o tom, co je dobré a na co si naopak dávat pozor ;)
Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů, a to i pro marketingové účely.